D'Oude Stoep - High Gin

High Beer  

€34,50 P.P. 

Proeverij van vier verschillende speciaalbieren, waaronder ook een biertje van onze wisseltap. De bieren worden van licht naar zwaar geserveerd. Bij goed bier hoort natuurlijk goed eten, dus serveren wij bij elk bier mooie hapjes om te delen. 

Tijdens dit arrangement vertelt ons bedienend personeel enthousiast over de bieren die geserveerd worden en geven uitleg over het eten hierbij.

High Gin

€46,50  of €56,50  p.p.

Onze High Gin bestaat uit drie of vier gins met bijpassende tonics. 

Een lekkere proeverij van Gin Tonics met bijbehorend garnituur, bijpassende hapjes & snacks. Deze hapjes worden afgestemd op de soort gin die er die ronde geserveerd wordt.

De gins die wij gebruiken voor onze High Gin komen uit Vlaardingen, Schiedam, België, Spanje & Frankrijk. Tijdens dit arrangement verteld ons personeel enthousiast over wat je geserveerd krijgt.

Reserveren

Een High Beer en High Gin reserveren is mogelijk vanaf 2 personen. Reserveer via de reserveringsbutton rechtsonder in het scherm voor een plekje in ons eetcafé. Bestaat het gezelschap uit meer dan 8 personen? Reserveer dan via info@oudestoep.nl. 

Mocht er online geen beschikbaarheid meer zijn, neem dan telefonisch contact op voor de eventuele mogelijkheden via 010 434 7502.