"Een gezellig eetcafé
in hartje Vlaardingen"
Reserveren

Over D'OUDE STOEP

Eetcafé d’Oude Stoep is een gezellig eetcafé in het hartje van Vlaardingen. Met zicht op de haven en de Visbank is d’Oude Stoep bekend onder elke Vlaardingen en geliefd bij jong en oud. 

Qua eten hebben we nét een wat luxere kaart dan je van een eetcafé zou verwachten. We gebruiken mooie, verse seizoensproducten die we zoveel mogelijk uit de buurt halen. Naast een goed gevulde kaart en een uitgebreide tapaskaart, hebben we ook wisselende dagschotels voor een mooie prijs.

Wij hebben op dit moment ook een fijne lunch/brunchkaart! van woensdag t/m. zaterdag kunt u hiervan gebruik maken.

Naast lekker eten kan er ook goed gedronken worden in d’Oude Stoep. We staan bekend om de ruime keuze aan speciale bieren, van tap maar ook uit de fles, whisky’s, jenevers en goede wijnen. 

Al sinds jaar en dag speelt muziek een belangrijke rol in d’Oude Stoep. Om de week op woensdag staat Iwan de Reus met een wisselende gastmuzikant op de planken. Van jazz tot rock en van ‘gouwe ouwe’ tot de hits van nu voor ieder wat wils! In de weekenden zorgen de huis-dj’s voor de muziek. Wil je precies weten wanneer welke muzikant staat te spelen op de planken van d’Oude Stoep? Bekijk dan onze agenda.

Een kijkje binnen

Het gezelligste eetcafé in Vlaardingen

Eetcafé en muziekcafé, d’Oude Stoep heeft alles in één!

icons

Heerlijk dineren en borrelen

Elk seizoen een passend menu en wisselende specials.

icons

Onze agenda! Dj's & Live muziek
(nu even op een laag pitje)

Bekijk onze agenda voor een gedetaileerd overzicht.

icons

Naast eten kan er ook goed gedronken worden!

Speciale bieren, whiskey's, jenevers en goede wijn.